Sunday, January 22, 2012

Tahun paling mencabar 2012

Salam semua,
Orang len dah lama buat entri tahun baru, ni baru mau terhegeh2 buat entri. Cuti CNY ni mau pulun menjahit ape2 la yang terlintas di minda.

Dapat surat dari spa for exam jadi Penguasa Custom, tapi mcm harapan mau lulus tu mcm tipis jer...exam plac @ my home town, Tawau. Sabah....dalam dilema... mau pegi or x payah pegi....dah lah gaji x dpat lg....lagi satu dengar2 jawatan penguasa ni ada ujian fizical,tinggi berat dan x rabun,  I memang sah2 rendah, berat(BMI terlebih suda) dan memang guna spec.....cuti dah apply,tix x beli lagi...Haneef angcut scali la confirm.

Penat la...huhu aper mau buat? sabar aje lah...occay la nac sambung jahit baju curung oren la...

p/s : maaf huruf  "k" @my keyboard x leh tecan,so ganti ngan huruf "C"...hehehe

2 comments:

  1. haha...ingatkan style lg baru sume jd 'c'...all the best yea!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...