Thursday, June 30, 2016

Restoren Tom Yam Udang Galah

Semalam berbuka kat Restoren Tom Yam Udang Galah kat area Subang Bistari...kat rumah sewa lama..
Menu yang kitaorang oder mcm biasa la:
siakap stim asam,
perut Muda asam,
kerabu pauh (mangga)
ayam goreng kunyit Dan
Pulut pauh

Food wise : sedap sesuai dengan tekak saya la..
environment: open air...siap lampu lip lap kat pokok luar outlet
Harga : around rm60 untuk semua hidang yang kitaorg oder t


ermasuk minuman


Sunday, December 6, 2015

Gala Dinner Jk1m 5


Hello, semalam attend Gala Dinner untuk pemenang kawasan Dan top 50 untuk Jom kurus 1 malaysia musim 5. Di kondo apartment elite Mont Kiara 28...

Gala Dinner Jk1m 6


Hello, semalam attend Gala Dinner untuk pemenang kawasan Dan top 50 untuk Jom kurus 1 malaysia musim 5. Di kondo apartment elite Mont Kiara 28...

Thursday, September 3, 2015

Cabaran jomkurus jk1m siri 5

Hi Assalamualaikum,
Nak turunkan berat badan? Jom join jk1m yang di asaskan oleh Cikgu fitness Kevin zahri.
Sebenarnya dah lama nak join jk1m SBB dah lama suffering obesity.... Back in 1994 Saya merupakan atlit sekolah yang sangat aktif hoki,bola sepak,bola tampar Dan silat olahraga.  Yup....siang pi training hoki malam plak pi bersilat. Gelangang silat depan rumah je....guru silat plak jiran sebelah.....memang x boleh ponteng.
Well, to cut short Saya tergemuk kerana tidak menjaga diet Dan kurang bersenam.
Being a workaholic also penyumbang kepada faktor kegemukan Saya dek kerana masa makan tidak menentu.
Tahun 1994 adalah tahun  dimana berat badan Saya mencatat sebanyak 49-50kg mewakili Negeri untuk Sukan Malaysia di Ipoh perak. Dalam acara silat olahraga kategori Putri (B)
Tahun 2015- berat badan Saya 75 kg ya...75 kg dengan frame kecik ni agak letihkan...cari baju pun susah tau...hurm..walaupon sya skrg tukang jahit...agak jarang jahit baju sendiri, kecuali perlu :)
Jadi, Saya perlu bertindak cepat, nak berat badan ideal sebelum cecah 4 series...SBB itu lah Saya masuk #cabaranjomkurus SBB kita akan bersama2 dengan individu yang mempunyai goals yang sama. Belajar pasal pemakanan Dan nutrisi, senaman Dan berkongsi pengalaman dengan mereka yang sudah berjaya menguruskan badan.
Saya akan Cuba menulis pengalaman sepanjang cabaran jom kurus untuk sama2 memberi inspirasi kepada kawan2 semua. Insya allah

Thursday, July 2, 2015

Inai merah asli

Assalamualaikum,
Bagi yang tercari-cari alternatif pewarna rambut  Tanpa bahan kimia...inai rambut merah la penyelesaian untuk anda.

Inai merah asli :
100% daun asli
Tanpa bahan kimia
Tanpa pewarna tambahan
Serap air
Dah bawa solat

Gunakan Tanpa was was
Body art quality.
Premium qualiti
Terdapat dalam pek isian 80gram +
(sesuai rambut paras bahu)
Whatsapp : 0169720013 (zana)

Wednesday, April 22, 2015

Snap button plier murah 2015

Salam, crafter's , diyers, home sewers dressmakers and homemaker aka surirumah..wajib ada tools ni.
Saya jual dengan harga mampu milik. Kalau nak terus WhatsApp saya.
Limited time offer Dan limited quantity.
WhatsApp now 0169720013
valid until end of April 2015.
Kalau response good...saya might extend this offers. Tq

Monday, January 26, 2015

Tudung Jururawat @ Tudung Misiku kuza

tudung jururawat, tudung nurse
Tudung Misi bervisi


 Tudung Misiku Kuza secara rasminya di buka untuk tempahan...

Tudung uniform kerja kena la selesa sebab kene pakai hari hari kan...

Kalau nak request soft awning insya allah...kalau fabrik mengizinkan...boleh...

untuk misi/jururawat kat Hospital Sg Buloh atau klinik swasta atau klinik Desa yang berdekatan dengan kg Melayu Subang, kota damansara Insya Allah saya boleh hantar.
#tudungmisi
#tudungnurse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...