Pages

Saturday, April 7, 2012

Ejen Mesin Jahit Anda....


Assalamualaikum semua,

Entri hari ni special sikit, sbb ada unsur unsur "advert" atau pun iklan..heheheh....

Kepada sesiapa atau pun saudara mara/ isteri dll.. yang baru berjinak jinak nak belajar menjahit atau pun yang dah terror menjahit dan nak tambah koleksi mesin jahit anda...heheheh bole lah contact saya :) Sempena bulan April ni saya officially buat kerja part time jual mesin jahit,tapak mesin jahit, mesin jahit industri dan lain lain

kalau nak tahu harga mesin jahit ker, harga tapak (sewing footer)? dan lain lain yang berkaitan dengan mesin jahit..... Insya Allah kalau saya boleh bantu saya cuba sbb saya pun belum terror lagi menjahit :) masih amatur lagi...sudi lah kiranya otai2 mahu pun yang amatur berkongsi dengan saya ilmu jahitan dan ilmu mesin :)

oleh kerana saya buat part time...kalau nak urgent boleh email or pm saya melalui facebook :) sbb saya hari2 online fb....kecuali Maxis broadband ada masalah @ saya tertinggal hp :(

Sekian Terima Kasih sbb baca iklan saya :)

p/s: jenama mesin jahit yang saya jual:SINGER,BROTHER,BUTTERFLY,JELITA,SIRUBA,JUKI dan juga mesin potong kain, overlock,interlock,jahit lubang butang,mesin jahit lurus industri...pokoknya semua ada...heee

10 comments:

  1. salam saya nak tanya mana nak beli set tapak2 mesin jahit, saya guner mesin jahin brand LUX 215
    boleh email saya badz2020[at]yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam badzkun, maaf ye saya tak jual untuk brand LUX. mungkin anda boleh check dengan syarikat pengear mesin LUX Malaysia.tq

      Delete
  2. singer mudah alih ada? sbb skrg sy duk bt part time menjahit, masalahnya mesin pnjm mk sdara punya. singer simple 3223 ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam nanie, sya dealer utk mesin jahit brothers kalau nak sya bole rekemen mesin portable brother yg kualiti standing singer. Bole sya tahu bajet anda?

      Delete
  3. boleh rekemen mesin jahit kain jenis lycra..
    azrizal1978@gmail.com 019-2524053-rizal

    ReplyDelete
  4. assalam sis, sy baru nak belajar2 jahit n xde sape ada mesin untuk d pinjam..bila survey2 sy bminat dgn mesin jahit brother GS2700..jd beli yg ini rasanya sesuai kot..just utk buat baju kurung, baju melayu, langsir ke..nk mintak pendapat sis, n detail lg psal mesin ni..tq..

    ReplyDelete
  5. asw. sy mencari tapak jahit butang mesin industri. pm sy 0124524580

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, setahu saya untuk mesin industri tiada tapak untuk jahit butang. selalunya saya akan guna mesin portable untuk jahit butang.t.kasih

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. As salam.. sy mencari tapak utk jahit gulung bagi tudung utk mesin portable brother. Kat kdai yg ada hanya utk mesin besar. Boleh advise.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...