Friday, May 20, 2011

Baju Kurung Pesak Gantung

Hari tu sempat siapkan baju kurung pesak gantung, time nak jahit kain selisih hadapan tu alamak...kene cari tutorial macam mana nak jahit ben pinggang??? puas belek semua buku rujukan...atas semangat yang kental untuk menyiapkan projek pesak gantung aku teruskan jua jahit walaupon terkial2...

Walaupon pinggang dah siap jahit tapi aku x berapa puas hati dengan hasil jahitan ku...aku pon mcm biasa menGoogle kalau2 ada tutorial jahit ben pinggang keras....jumpa 1 blog yang best sangat!!! TQ klik sini kalau nak tau!!!

1 comment:

  1. Dear Suzana.. Thanks.. Nanti boleh share2 info..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...